Vilken historia i ditt liv vill du ha berättad?

 

Hur många bilder tar du varje dag? Antagligen ganska många. Men hur många av alla de där bilderna är fotografier, bilder som du skriver ut och sätter upp på väggen? Hur många av dem är bilder dina barn och barnbarn kommer att titta på om tio år?

Ibland händer något i livet som man verkligen vill bevara. Man tar studenten, träffar kärleken, familjen växer eller fyller år. Livet flyger lätt förbi och de där bilderna blir små milstolpar som man kan hålla fast vid. Oavsett vart du befinner dig i livet idag, kan du vara säker på att du kommer att se tillbaka på dig själv i framtiden från en helt annan plats. Vilka ögonblick vill du bevara och spara för alltid?

Bakom kamerorna står Annie eller Adam. Vi fotograferar och filmar bröllop under namnet Captured by Annie, medan övrig verksamhet görs under namnet Any Moment. Vårt namn valde vi just för att vi verkligen fångar vilket ögonblick som helst. För oss handlar livet om upplevelserna och om att fånga de där speciella ögonblicken. Baserade mitt på Gotland utgår vi från ön, men tar oss snabbt in till fastlandet och ut i världen.

Annie Brickman

Divider_long.jpg

Vad letar du efter?

Klicka på rubriken under för att komma direkt till just den tjänst du söker!

 

Våga hylla er kärlek!

Romantiska bilder
Romantiska bilder strax innan solnedgången eller vackra bilder bland blommande buskar? Om ni ska gifta er, kan det här vara det perfekta sättet att få fina inbjudningskort till bröllopet. Letar ni bröllopsfotograf kan det också vara ett sätt att prova på att stå framför kameran innan er stora dag. Det kan vara ett härligt sätt att fira jubileum, eller för att fira er kärlek under semestern. Oavsett om ni är gamla eller unga så är kärleken det finaste som finns i livet. Kärleksbilder kan vara hur kreativa och roliga som helst, med färgad rök på en dramatisk plats, eller mysiga och lugna i solnedgången i Botaniska Trädgården.

Ska du fria? I så fall kan vi föreviga frieriet på bild.


Detta ingår:
Valfri plats på Gotland.
Två-tre ombyten, två-tre sorters bilder.
Ca 40-90 minuter fotograferingstid beroende på väder och hur bekväma ni är framför kameran.
Inklusive 20 bilder, Levereras digitalt

2995 kr

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.

0001.jpg

Vi berättar din kärlekssaga!

Bröllopsfotografi

Bröllopsdagen är en av livets absoluta höjdpunkter. Oavsett när i livet man tar steget att säga ja till den man vill dela det med, är dagen full av oförglömliga minnen. En av mina största passioner är just bröllopsfoto. Bröllopsfoto kräver maximal kunskap och engagemang av fotografen: Du har en dag, några få timmar, att prestera 110% och det går inte att ta om bilderna. Därför är det bara riktigt duktiga, stresståliga och erfarna fotografer som vågar anta utmaningen att ha bröllopsfoto som yrke!

Bröllopsbilder är en investering för livet. Oavsett om du gifter dig på Gotland eller någon annanstans förevigar jag/vi mer än gärna er dag och ser till att göra den så underbar som möjligt.

Vi håller inte tillbaka. Hos oss ingår alla bilder och du har fulla rättigheter att publicera eller printa som du vill. Oavsett om du vill ha fantastiska bilder eller en video att se tillbaka på dagen genom, så hjälper vi dig.

Se vår bröllopsportfolio på: 
www.capturedbyannie.com


När ett plus ett blir…

Något av det mest fantastiska man kan uppleva är att få barn. Det sker på olika sätt för olika människor, vid olika tillfällen i livet. Oavsett hur du blir förälder, finns det fina sätt att föreviga detta vackra minne på.

Det är lätt att, som gravid, känna sig stor och klumpig och kanske inte alls så där vacker som man trodde att man skulle bli. Men du är vacker. Låt mig visa dig hur vacker du är. Med rätt ljus och rätt vinklar är gravidkroppen någonting av det vackraste som finns. Jag har dessutom några olika gravidklänningar att låna om du vill känna dig extra fin.

En gravidfotografering görs oftast omkring vecka 35. Då har de flesta fått en fin och synlig gravidmage, men har fortfarande energi och lite ork kvar. Om du väntar mer än ett barn vill du troligtvis fotograferas aningen tidigare, mellan vecka 30-33. Inte bara för utseendets och orkens skull, utan även för att hinna innan barnen kommer. Barn kommer när dem är redo, väldigt sällan på utsatt dag. Vänta inte för länge.

Gravidfotograferingar kan ske på många olika vis. Det kan vara en rolig och avslappnad familjeupplevelse där syskon pussar eller kramar magen, eller en nästan erotisk upplevelse där den blivande mamman i studio poserar iförd endast tunna tygslöjor och blixtljus. Det kan vara Pinterest-vackert i en flygande klänning eller avslappnat på din favoritplats eller hemma. Vi kommer tillsammans fram till vilken sorts fotografering som passar dig. Det viktigaste är att du är bekväm och har roligt.

Gravidfotografering Mamma
Vackra porträtt av den väntande mamman, i studiomiljö eller i vackra kläder utomhus anpassat efter årstid, beroende på vad som passar dig. Bli fotograferad i lugn och ro antingen ensam eller med din partner.
Ca 1 timmes fotograferingstid.
5 bilder levererade digitalt.

1450 kr

Gravidfotografering Familj
Ta med din älskade och föreviga er kärlek i väntans tider! Romantiska och gulliga bilder utöver bilder på den väntande mamman. Eventuella syskon får också gärna vara med!
Ca 60-90 minuters fotograferingstid.
12 bilder, levereras digitalt.

3995 kr

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.

AEW16746-Edit-Edit.jpg
001.jpg
01.jpg
Tvillingar_61.jpg

Dags för tillökning?

Äntligen är det dags! Aldrig mer kommer din bebis vara så liten som när den föds. Glöm inte att föreviga den här tiden, för innan du vet ordet av är det dags att planera studentfirandet!

Fotograferingen äger antingen rum i ert hem eller i Sockerbruket i Roma. Efter ett kejsarsnitt kan det till exempel vara skönt att stanna hemma, eller så vill man inte utsätta den lilla för de bakterier som kan finnas på vägen till och från studion. Normalt upp till 2 veckor efter födseln.

Nyföddfotografering/Bebisfotografi
5 bilder levererade digitalt.

1250 kr

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.

Pontus_BW_10.jpg
00.jpg
AEW10140.jpg


Bästa vänner för livet

Min egen syster är min bästa vän. Ingen har bitit mig hårdare än vad hon har, men ändå älskar jag henne villkorslöst. Bilderna på oss tillsammans som barn betyder otroligt mycket för mig även nu.

Oavsett hur stor åldersskillnaden är, är bandet mellan syskon unikt. När vi fotograferar syskon börjar vi med klassiska porträtt. Beroende på barnens ålder eller myror i byxan går vi sedan över till lite lekfullare bilder. Bilderna tas antingen i studiomiljö i Sockerbruket i Roma eller utomhus. 5 bilder ingår alltid i startpriset, och du som vårdnadshavare väljer själv vilka du vill ha och om du vill köpa till fler efteråt. Bilderna levereras digitalt och med fulla rättigheter, så de kan bli riktigt fina presenter till far- och morföräldrar!

Se alltid till att barnen har ätit strax innan fotograferingen för bästa förutsättningar till glada bilder och en härlig stund!

Syskonbilder
Lekfulla bilder på syskon i alla åldrar.
5 bilder levererade digitalt.
30-60 minuters fotografering beroende på barnens humör.

1250 kr

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.


Sjung om studentens lyckliga dagar…

Porträtt att ge till släktingarna med eller utan studentmössa. I USA kallar man det examensbilder och det är tradition att ta dem i samband med studenten, som minne och som present till släktingarna. I Sverige tar man ofta bilder via skolan, men inte alltid. Bilderna levereras digitalt och du kan skriva ut dem direkt via albumet eller ladda ner dem till datorn.

Studentporträtt
2 bilder på Studenten, levererade digitalt.
Studiomiljö eller utomhus enligt överenskommelse.

795 kr

Studentfirandet
Fånga studentfirandet på bild! 20 bilder från själva studentfirandet, släktingarna och porträtt på Studenten, levererade digitalt.
Hemma hos studenten/På Studentfirandet på Gotland.

3595 kr

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.

101010.jpg

Man måste inte fira för att stå framför kameran.

Porträtt kan man också ta på sig själv eller på sina barn även om det inte är någon högtid eller festlighet på gång. Förr var det vanligt att man gick till fotografen men idag nöjer vi oss ofta med att ta bilder med mobilen.

Behöver du nya bilder till ditt CV? Ska du ansöka till en roll i en pjäs eller i en film? Vill du unna dig något extra i födelsedagspresent eller ordna jättefina bilder till din sociala media? Oavsett vad du vill använda dina bilder till är det alltid roligt att ta sitt porträtt.

Porträtt
5 bilder, levererade digitalt.
Studiomiljö eller utomhus enligt överenskommelse.

1795 kr

Retusch
Vi är inte perfekta, men ibland vill vi att bilden ska vara det. Vill du att jag redigerar bort acne eller liknande? Inga problem.

100 kr/bild

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.


För släktträffen eller födelsedagen

Det är sällan som släkten samlas och fotograferas! Det brukar mest ske på bröllop, men annars är det lätt att glömma bort att ta en fin bild ihop. Men passa på nästa gång mormor eller mamma fyller år. Hyr in en fotograf och ta gruppbilder på den lilla eller stora familjen.

Familjepaket Liten 2495 kr
För 3-5 personer. Tar mellan 30minuter – 90 minuter.
Gruppbild + enskilda porträtt eller syskonbilder.
5 bilder levererade digitalt.

Familjepaket Mellan 3995 kr
För 6-8 personer. Tar mellan 30minuter – 90 minuter.
Gruppbild + enskilda porträtt eller syskonbilder.
10 bilder levererade digitalt.

Familjepaket Stor 5995 kr
För 9-14 personer. Tar mellan 60minuter – 90 minuter.
Gruppbild + enskilda porträtt eller syskonbilder.
Upp till 15 bilder levererade digitalt.

Släktbilden 7995 kr
Gruppbild på en hel släkt + smågrupper eller syskonbilder.
Levererade digitalt. Tar mellan 60 minuter – 120 minuter.
20 bilder levererade digitalt.

*Extra bilder kan alltid köpas till. Alla bilder från fotograferingen visas digitalt i ett album där du själv väljer vilka bilder du vill ha. Priserna är inklusive moms.


 
Divider_medel.jpg