Fotografi för ditt företag

Som fotograf gäller det att arbeta med visuella budskap, med att berätta en historia med hjälp av en bild. Jag började jobba som fotograf 2012 med främst marknadsföring och produktbilder. Mina naturbilder har blivit tavlor hos stora inredningskedjor såväl som vykort i lokala butiker. Sedan 2014 har jag fotograferat porträtt för såväl privatpersoner som företag. Samma år började jag även med bröllops-fotografi, något som fortfarande ligger mig mycket varmt om hjärtat. Fotografyrket är varierat och de olika uppdragen är spännande. Ingen dag är den andra lik! Här hittar ni ett axplock av vad jag arbetat med de senaste åren.

Annie Brickman

Divider1.jpg
 
 

En bild säger mer än 1000 ord

Vilken historia vill ni berätta? Vi fotograferar och filmar bröllop under namnet Captured by Annie, medan övrig verksamhet, främst produkt- och porträttfoto, dokumentära filmer och material för sociala media, görs under namnet Any Moment. Vi älskar att berätta historier och förmedla känslor. Baserade mitt på Gotland utgår vi från ön, men tar oss snabbt in till fastlandet och ut i världen.

Nedan hittar ni:

 

Fotografi som framhäver dina produkter

Allt från kreativa bilder skapade i en studio med hjälp av blixtar, till mjuka bilder i naturligt dagsljus eller klassiskt enkla bilder mot vit bakgrund. Vi har fotograferat för smyckes-, kläd- och skoföretag i många år och har utrustningen oavsett om det är ett dyrbart smycke eller en trendig tröja som ska visas upp.

Produktfoto har två delar: en kreativ aspekt där man vill inspirera kunden att köpa produkten och en praktisk aspekt där produkten måste återges så trovärdigt som möjligt. I en kreativ bild kan man gå loss med färger, redigering och konstnärlighet, medan en klassisk produktbild måste återge produktens färg och storlek så att kunden vet vad man kan förvänta sig av produkten.

Med Kontor i Sockerbruket i Roma har jag tillgång till spännande, unika miljöer såväl som möjligheten att skapa vad som helst i studiomiljö. Tveka inte att höra av dig om du behöver produktbilder till din webbshop, Instagram eller katalog. Och missa inte vår miljörabatt…!


Matfotografi som retar aptiten

Något av det svåraste man kan fotografera är mat. Det krävs bra ljus och rätt vinklar för att få någonting lika aptitligt på bild som i verkligheten.

Idag är det många som hittar restauranger på Instagram eller som letar matställen på Tripadvisor och liknande hemsidor. Då gäller det att ha bilder där maten faktiskt ser god ut också! Se till att uppdatera dina bilder till riktigt bra aptitretare. Konkurrensen är tuff, särskilt på Gotland. Dåliga matbilder hindrar gästerna från att sätta foten i restaurangen.

Tillsammans skapar kock, ansvarig och fotograf bilder som inte bara får magen att kurra, utan som också inspirerar gästerna att prova nya saker. Matfotografi är inte bara fantastiskt marknadsföringsmaterial utan kan dessutom bli konst värd att hänga på väggen.

Prova på-paket
10 st vackra matbilder
3 st valfria bilder
(personal, unika detaljer, efterrätter, ort)
2 st bilder på din lokal
1 st exteriörbild

4 000 kr
exkl. moms.

Pris à la carte
1st riktigt bra bild på din maträtt eller ditt bakverk.
Redigerad till perfektion.
För hemsidan, menyn eller annat tryckmaterial.

350 kr
exkl. moms.

Ekologisk restaurang eller verksamhet på Gotland? Ta del av vår miljörabatt. Vi ger 5% på all fotografi för ditt företag om miljötänk är en av huvuddelarna i din verksamhet. Kontakta oss för mer information.


Social Media-bilder

Bra bilder för Facebook, Instagram eller hemsidor är den största, växande efterfrågan just nu. Marknadsföring handlar egentligen om “vem” ditt företag är och se till att det och dess personlighet kommer fram där era kunder ser det. Olika “personligheter“ tar sig uttryck på olika vis. Vi hjälper er att komma igång med er instagram eller er Facebooksida såväl som att vidareutveckla eller förbättra er befintliga profil. Anlita oss för att gå igenom, strukturera upp och utveckla ert ansikte utåt för en långsiktig marknadsföring som verkligen visar vilka ni är.

 

Beginner
Prova på oss! Få rådgivning och 15 bilder att använda i din marknadsföring, oavsett om det är för din Facebooksida eller din Instagram.

4 000 kr
exkl. moms.

Tänk på att personer som är synliga i bild måste godkänna att vara med på bilder som används i marknadsföringssyfte. Det finns dock kreativa sätt att fotografera människor engagerade i din verksamhet utan att nödvändigtvis visa deras ansikten.

Tänk på att personer som är synliga i bild måste godkänna att vara med på bilder som används i marknadsföringssyfte. Det finns dock kreativa sätt att fotografera människor engagerade i din verksamhet utan att nödvändigtvis visa deras ansikten.

En bra instagrambild visar någonting som är aktuellt just nu, till exempel en butiks nuvarande skyltning.

En bra instagrambild visar någonting som är aktuellt just nu, till exempel en butiks nuvarande skyltning.

Hälsosamma tips och nyttig kost trendar på sociala media.

Hälsosamma tips och nyttig kost trendar på sociala media.

En bra instagrambild visar din produkt placerad i ett sammanhang.

En bra instagrambild visar din produkt placerad i ett sammanhang.

Pro
Utveckla din befintliga profil! Få rådgivning och 30 bilder att använda i din marknadsföring. Vi sitter ner tillsammans och ser över vad ni har i ert företag och vad ni behöver inför framtiden.

7 500 kr
exkl. moms

En bild för facebook ska kännas ärlig och personlig, inte poserad.

En bild för facebook ska kännas ärlig och personlig, inte poserad.


Arkitektur & Interiör

Med arkitekt-foto och byggnader kan man inte stressa fram bra bilder. Där måste man våga ta sin tid, titta ordentligt och planera varje bild i detalj innan man tar den. Planering är A och O. Jag fotograferar för både för hotell och mäklarfirmor. Att fotografera rum kräver kunskap inom ljussättning, planering av tidpunkt men också tur med vädret alternativt kunskap & erfarenhet inom bildredigering! 

Byggnader är roliga att fotografera, och ett måste för varje företag beläget i en lokal att ha på sin hemsida. En bra bild på ens byggnad hjälper kunden att hitta rätt men också att känna sig bekant med platsen redan innan första besöket. Ett gott första intryck innan första mötet skett.

Behöver du bilder på din fastighet för att sälja eller hyra ut?
5500 kr för normalstort hus. 
3700 kr för normalstor lägenhet.
2500 kr för endast exteriörbilder 1 dag & 1 kvällsbild.
9500 kr för Hotell.


Priserna är exklusive moms.
Resekostnad/boende tillkommer utanför Gotland.

ANBR8731.jpg

Personalporträtt

Bilder på din personal är ett personligt sätt att nå ut till dina kunder! Företagsporträtt eller företagsbilder är också ett sätt att bygga moral hos dina anställda. Identitet är viktigt för oss människor och vårt yrkesliv är en stor del av vem vi identifierar oss som. Oavsett om du vill ha klassiska porträtt, som dessa ovan, eller mer personliga bilder, så hjälper vi gärna ditt företag.

Startavgift 1 900 kr +
+ 600kr/person.
1 gruppbild är inkluderad.


10 personer eller fler: 1 900 kr i startavgift +
+ 550kr/person.
1 gruppbild är inkluderad.


50 personer eller fler: 1 900 kr i startavgift +
+ 400 kr/person.
1 gruppbild är inkluderad.


+ 600 kr/st per extra gruppbild.
Priserna är exklusive moms. Resor/boende tillkommer vid resa till fastlandet.

KSTN8207-Edit-Edit.jpg

 

Ekologisk verksamhet eller produktion på Gotland? Ta del av vår miljörabatt. Vi ger 5% på all fotografi för ditt företag om miljötänk är en av huvuddelarna i din verksamhet. Kontakta oss för mer information.


Namn *
Namn
 
Divider1.jpg