Film & Rörlig bild


 
 

I en värld byggd på sociala media är det numera svårare än någonsin att sticka ut ur mängden. Rörlig bild har blivit ett allt mer populärt, snabbt och intressant sätt sprida sitt budskap på. Både företag och privatpersoner använder video som ett sätt att kommunicera sina idéer, visioner eller produkter. Men att skapa en bra video är mycket svårare än att ta ett foto. Det krävs bra visuellt material, kvalitativt ljud och en intressant berättelse som tillsammans driver en story, din story. 

Kanske har du en verksamhet och vill ha en kort film som presenterar er på er hemsida? Kanske släpper du en ny produkt och vill berätta mer om den? Kanske ska du genomföra någonting spännande och vill dokumentera det? Vi jobbar med allt från enkla trailerns och marknadsföring, till dokumentära serier. Jag, Annie Brickman, brinner för den kreativa processen i att skapa från scratch medan Adam Stumle föredrar spänningen i att fånga ögonblicket mer dokumentärt. Tillsammans är vi ett oslagbart team med stor passion för Storytelling.


Adam studerade film och ljud-production i USA under fem års tid och har blivit ett fantastiskt enmansband inom filmproduktion. Då han arbetat med både ljudinspelning, redigering och filmande kan han ensam skapa vad de flesta produktionsbolag behöver fyra eller fem personer för att åstadkomma. Nu behöver Adam dock sällan arbeta ensam, då han såg till att dåvarande flickvännen och numera sambon (jag) studerade film vid sidan av mitt fotograferande. Tillsammans skapade vi Any Moment för att fånga just dina ögonblick och återberätta din historia i film eller fotografi. 

/Annie

2.jpg
 

Dokumentärfilm

Ärlighet varar längst, sägs det. Och det tror vi på. Vi är experter på att fånga verkligheten på film eller stillbild. Vi har stora erfarenheter av att filma dokumentärt. Bästa exemplet på vad Adam kan skapa är Youtube-serien Jägarsoldat. Där gick han, ibland med en assistent, med jägarrekryterna och dokumenterade hela deras utbildning för att sedan klippa ihop materialet till en helt unik inblick i Svenska Försvarsmakten. Att filma dokumentärt är svårt och kräver såväl stor kompetens med kamera och annan utrustning, men framförallt social kompetens och en förmåga att förutse vad som händer så att man är på rätt plats vid rätt tillfälle.


Marknadsföring

Vi filmar kreativa filmer som inspirerar. Vi brukar säga att vi inte jobbar med reklam, utan enbart med marknadsföring. Att koppla ihop rätt kund med rätt företag. Vi jobbar med företag som på något sätt gör världen till en bättre plats, genom antingen insatser för vår miljö eller med humanitära tjänster. På Gotland finns det många företag med ekologisk inriktning och många produkter som tillverkas efter KRAV-regler. Men vi arbetar inte enbart med företag utan också med projekt, event och organisationer. Till exempel så jobbar vi med Medeltidsveckan för att främja Gotland både kulturellt och för en bättre miljö. Medeltidsveckan tar ett enormt ansvar för miljöarbete och framförallt genom att skapa och hålla liv i intresset för historia och kultur hos såväl unga som gamla. Nedan ser ni en av de filmer vi gjort för dem.

Markandföring handlar om att hitta vad som gör er unika, och förmedla det på ett unikt eller relevant vis så att det når ut till er målgrupp. Vår stil är dokumentär och vi sätter stor vikt på ärlighet. Med stark storytelling och ett fint bildspråk skapar vi visuella och känslostarka berättelser som för människor tillsammans.


Bröllopsfilm

Något av det bästa vi vet är att filma bröllop. Det är magiskt att vara med och föreviga två människors kärlekssaga. Annie är en hopplös romantiker med många års erfarenhet av bröllopsfotografi och Adam, med sin dokumentära filmbakgrund, älskar att få berätta två unika människors historia. Tillsammans fångar vi ögonblicken i bild antingen rörligt eller i stillbild, och klipper ihop det så att paret kan återuppleva sin dag resten av livet. Vi har olika paket och priser. Läs mer på www.capturedbyannie.com.


Vi redigerar självklart material ni redan har. Adam är en fantastisk redigerare och Annie har ett speciellt öga för färg. Tillsammans kan vi förädla ditt filmmaterial till en berättelse.

Klippning & Färgkorrigering


Event

Vill ni dokumentera ett event både filmar och klipper vi det efter era önskemål. Vi gör allt från föreläsningar till dop, för både privatpersoner och företag. Vi har arbetat med bland annat David J.P Philips och Aron Anderson. Vi specialanpassar filmen efter ert behov och utgår från Gotland men reser självklart till övriga delar av Sverige och världen vid behov.


 

Förra våren filmade Adam tillsammans med Annie en kort serie åt Gotland Whisky kallad "Jakten på namnet" där företaget sökte ett passande namn åt det senaste släppet. Vi på Any Moment Productions är glada över att få arbeta med företag som främjar miljön genom ekologisk produktion och lokaltillverkade produkter!  Filmerna sågs på Facebook av allt ifrån 1,6 tusen personer till över 3,4 tusen per avsnitt. Inte illa för ett litet företag med produkter av begränsad upplaga.

 

 
Namn *
Namn