video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

Varje ögonblick tas en bild idag. Vi lever i en tid då kameran ständigt är närvarande och aldrig långt borta. Men trots att det tas lika många bilder varje dag nu, som det gjorde under hela kamerans första år, tas det färre och färre "bra" bilder. Färre bilder som sparas, älskas och används. I den snabba världen vi lever i idag har många glömt vikten av bilden, att en bild kan säga mer än tusen ord... om fotografen vet hur man berättar en historia.

Any Moment handlar om att fånga ögonblick. Henri Cartier-Bresson kallade det för "the Decisive moment", det viktiga, avgörande ögonblicket. Tusen bilder kan inte gottgöra det där avgörande ögonblicket, om det går förlorat. Med kameran som håv, ögat och handen som verktyg, erfarenhet och utbildning som musklerna, fångar Any Moment just det ögonblick som är viktigt för dig, oavsett om det är den första kyssen på ett bröllop eller höjdpunkten under ett event. Oavsett vilket ögonblick som är viktigt för dig, är det vår passion att fånga det. Kan man fånga ögonblick, spelar det egentligen ingen roll vad ögonblicket innehåller. En bra kock är inte någon som kan laga en rätt väldigt bra, utan som förstår sig på kryddning och tekniker så att hen kan laga vilken rätt som helst på ett förträffligt sätt. Samma sak är det med film och foto. Behärskar man ljus, exponering och storytelling, kan man fånga eller skapa en historia oavsett ämne.

Bakom Any Moment står kameraparet Annie Brickman och Adam Stumle, utbildade inom film- och foto med berättelsen som första prioritet. Utan en historia är en bild bara en bild, en i mängden av de miljontas som tas varje dag. Ibland tillsammans, ibland på egen hand, har vi som passion att fånga de avgörande ögonblicken så att du kan njuta av dem för resten av ditt liv eller i många, många hundra år framöver.

Annie Brickman

Fotograf / Filmfotograf 
(Kameraman, redigering, ljussättning och marknadsföring)


Långt innan jag upptäckte kameran älskade jag att skapa. Jag drömde om att bli konstnär och både läste & skrev berättelser i nästan samma takt som jag andades. Man beskrev mig som kreativ och full av fantasti vid tidig ålder, och när jag som vuxen upptäckte kameran var yrkesvalet självklart. På gymnasiet studerade jag Konst & Design och fortsatte sedan att studera Fotografi, Kommunikation och Marknadsföring på College i USA. Under studierna arbetade jag både som lärarassistent inom foto men också som skolans fotograf anställd av deras Marknadsföringsavdelning. Mina bilder vann två Awards för SBCC och syntes på stadens bussar såväl som på broschyrer och plakat.

Om helgerna är jag bröllopsfotograf. Där ligger min största passion, då bröllopfoto sätter min kreativitet och kapacitet på hårdast prövning, och jag har alltid älskat utmaningar. Om nu inte det vore nog, filmade jag också ofta för min sambo Adam Stumle, till flera av hans projekt inom dokumentär så väl som marknadsföring. Jag beskrivs oftast som galet positiv och energisk: a ray of sunshine


Besök min portfolio på www.anniebrickman.com

Adam Stumle

Filmskapare & Fotograf
(Bild-, Färg- & Ljudredigerare, Kameraman, Producent, Soundrecorder, Fotograf)


Det började med att en utklädd nallebjön kastades ner för en silo, sedan var Adam Stumles filmkarriär ett faktum. Från små korta filmer med kompisarna på Gotland bar det så småningom av mot södra Kalifornien där filmstudier följdes av arbete: kortfilmer, reklamfilmer och dokumentärer avlöste varandra. Som student utmärkte han sig från mängden med sitt engagemang, skicklighet och proffesionalism till den grad att dem började anställa honom till projekt efter projekt. Efter skolan fick han jobb på skolan för att göra videor åt dem och administrera deras Youtube-kanal, och ett redigeringsjob för Cry Havoc Productions som en av deras redigerare för Super Car Super Buildt, som sänds på Discovery Channel UK. Adam är numera en filmens enmansband, då han är utbildad och erfaren inom såväl projektledning, production, redigering, ljud och kameraarbete. Han skapa filmer och videor till extremt hög kvalité som annars kräver ett helt team.

Adams passion är storytelling och filosofi. Han gör aldrig någonting utan att ha en tanke bakom. Då och då assisterar han Annie som assistent eller andrafotograf när hon fotograferar bröllop, men helst filmar han medan hon fotograferar. Oavsett om du vill dokumentera ett event, fånga en bröllopsdag eller producera material för marknadsföring hjälper Adam dig gärna. Passionen är att få berätta en historia. Vilken historia vill du berätta?